joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO. Politia Locala face loc autobuzelor in statia ilegala din Alexandria

Politia Locala din Alexandria, bratul armat al Primariei, care, mai nou, are si armanent de razboi, cu munitie letala, pe mana, a sesizat „organele competente” cu privire la stirea aparuta deunazi cu privire la faptul ca au trezit cu picioarele un imigrant indian care dormea pe o banca in Alexandria, ramas fara loc de munca si abandonat.

Se apara spunand textul clasic, tras la indigo de catre Primarie „afirmatiile sunt tendentioase, nevand la baza decat intentia de denigrare a institutiei.”, si adaugand ca nu a depus nimeni plangere impotriva lor, deci, prin urmare, pe cale de consecinta logica, faptele sunt neadevarate.

Vorbim despre aceeasi institutie ai carei angajati apeleaza in mod abuziv politia nationala, motivand scandaluri inventate cand vine vorba despre „reporteri ostili” care parcheaza trei minute pe „oprierea interzisa” la documentarea unui accident, insa in restul timpului ignora masinile parcate fix in acelasi loc.

De altfel, toata Alexandria este efectiv sufocata de masini parcate aiurea care fie blocheaza trotuarele ori caile de acces, fie obtureaza vizibilitatea in intersectii.

Insa politistii locali sunt mai degraba preocupati fie cu razbunari personale, fie sa faca loc unui transportator din ALexandria care face zilnic, din jumatate in jumatate de ora, statie ilegala in plin centrul orasului.

„Oamenii legii ” indeparteaza si amendeaza fara mila orice masina opreste cinci minute in respectiva zona, insa trec cu vederea autobuzele care transporta sute de calatori zilnic, ingreunand si circulatia in zona, parcand fie pe „oprirea interzisa”, fie pe locurile cu plata, fara insa a achita vreo taxa, devenind practic invizibile, de peste un an de zile, pentru politistii locali, preocupati mai nou si de plangeri penale.

Altminteri, petitia „Desfiintarea Politiei Locale din Alexandria” initiata in mediul online a strans in ultimele zile aproape 400 de semnaturi, acesta fiind de fapt lucrul care ii deranjeaza pe cei care sunt acum vazuti drept „brigada antipatrunjel” dupa ce ar fi comis mai multe abuzuri in perioada starilor de urgenta si de alerta cand au amendat inclusiv un barbat care se deplasa urgent pana la farmacie pentru a lua medicamente pentru fata sa grav bolnava, amenda anulata de instanta din Alexandria.

Una peste alta, in loc sa fie in sprijinul cetatenilor, nediscriminatoriu, Politia Locala din Alexandria dovedeste inca o data ca este preocupata mai degraba de vendete personale, inclusiv pe cale politica, intrucat in aceasta institutie a fost angajata, in mod fictiv fina primarului Alexandriei, iar institutia este condusa de un apropiat al PSD.

Nu putem decat sa ne intrebam daca sunt corupti si daca cineva incaseaza mita de la respectivul transportator.

topul săptămânii