marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Ajay Kumar, cetateanul indian aciuat in Alexandria, disparut de la Hotelul unde a fost cazat. Acesta a fost preluat astazi de 4 ori de ambulanta. Ultima oara era plin de sange!

Ajay Kumar, cetateanul indian aciuat in Alexandria, disparut de la Hotelul unde a fost cazat. Acesta a fost preluat astazi de 4 ori de ambulanta.

Ultima oara era plin de sange!

Rasturnare de situatie in cazul Indianului gasit de reporterii ImpactNews24 flamand si infrigurat pe o banca din parc, dupa ce a fost trezit cu picioarele de catre politia locala.

Cazul prezentat de presa locala care a generat efectiv mii de reactii si oferte de munca pentru barbatul de nationalitate Indiana ajuns din intamplare in Alexandria ia o turnura nefericita.

Ajay nu poate pastra un loc de munca pentru ca ar suferi de alcoolism.

Acesta a ajuns in Romania cu actele in regula, avand viza de munca valabila pana in august 2021.

Aceasta a fost emisa pentru Brasov, pentru o companie de lucrari la drumuri si poduri. Ajay a lucrat la asfaltari, spune el de la 7 dimineata si pana la 10 seara cu plata in lei echivalentul a 400 de dolari pe luna.

Insa patima alcoolului l-a facut sa fie dat afara. A ajuns intamplator in Alexandria, dupa ce fost jefuit de toate bunurile si telefonul mobil.

Aici ar fi gasit un loc de munca unde i s-a oferit cazare, insa ar fi lucrat la negru, fara sa mai fie platit.

Practic, s-a profitat de el. Insa nici aici nu a stat mult, cand a inceput sa consume din nou alcool. A atras atentia reporterilor cand, infrigurat si doar cu hainele de pe el, cu masca plina de sange, dormea pe o banca din Alexandria si a fost trezit cu picioarele de politistii locali.

CITESTE SI: Gest incalificabil! Migrant trezit de către polițiștii locali cu piciorul, în timp ce acesta dormea pe o bancă din parcul central Alexandria.

Acestia au disparut rapid din zona la aparitia jurnalistilor, dupa ce nu ar fi inteles exact ce e cu actele scrie in hindi si engleza ale barbatului. Barbatul, speriat, a declarat reporterilor care i-au adus haine noi, patura si mancare calda ca a fost inclusiv batut in Alexandria, si ca doreste sa ramana in ROmania si sa munceasca.

Cazul mediatizat a starnit efectiv mii de oferte de munca pentru Ajay, a fost de indata preluat de mai multi oameni cu suflet mare, a primit instant oferte de munca inclusiv in Alexandria, o femeie i-a platit si cazare la hotel, i-au mai fost cumparate haine noi, a fost spalat, si s-a asteptat ca el sa aleaga un loc de munca.

Din pacate, a ales acelasi drum.

Cum s-a vazut cu bani, a inceput sa bea bere dupa bere. A baut pana a facut pe el pe terasa hotelului unde era cazat.

Afaceristul din Alexandria care venise cu mancare si sa il intrebe daca este de acord sa mearga la el la ferma la munca i-a pus in vedere sa mearga in camera, sa isi revina, si a doua zi sa se hotarasca daca vrea sa munceasca.Chelnerul a refuzat sa ii mai ofere bautura.

Afaceristul in cauza are insa nevoie urgenta de patru oameni carora sa le ofere locuri de munca la ferma sa.

Din pacate, indianul a plecat de la hotel si s-a indreptat catre o alta terasa unde a continuat sa bea pana la ora inchiderii, apoi a parasit hotelul si a dormit tot in parc pe banca, desi avea camera platita.

Astazi a continuat sa bea pana nu s-a mai putut tine pe picioare si au fost apelate ambulantele de peste 4 ori. Ultima data a refuzat transportul si a scos o bancnota de 10 lei pe care a intins-o ambulantierului, cerandu-i sa-i mai cumpere bere.

Era plin de sange, nespalat, facuse din nou pe el si mirosea de la o posta.

Din pacate, acest caz pare sa fie fara o solutie fericita pentru individ, care a ajuns din nou pe strazile din Alexandria, doar cu hainele de pe el.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii