miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

A încercat să mituiască un polițist pentru a-l scăpa pe fiul său de un dosar penal și a fost prins de DGA

Un ofițer de poliție al IPJ Teleorman –  Secția 11 Poliție Gălăteni a refuzat sumele de bani oferite de un cetățean pentru a soluționa favorabil un dosar în care era implicat fiul acestuia și a sesizat Direcția Generală Anticorupție. În urma sesizării a fost organizată acțiune de prindere în flagrant, a transmis DGA.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, la delegarea și sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au realizat prinderea în flagrant a unui bărbat care i-a dat ofițerului de poliție, cu titlu de mită, suma de 2.000 de lei, în schimbul unei soluții favorabile într-un dosar penal în care fiul său era cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Denunțul a fost formulat miercuri, la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, ofițerul de poliție sesizând faptul că tatăl tânărului cercetat într-un dosar penal la regimul rutier i-a oferit suma de 5.000 de lei pentru a interveni în sensul aplicării soluției favorabile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cumpărare de influență.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii