miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

UPDATE: Tânăr snopit în bătaie de doi indivizi la Mârzănești

UPDATE: Conform polițiștilor din cadrul Secției Nr. 1 Poliție Rurală Alexandria, aceștia au fost sesizați prin apel la numărul unic pentru urgențe 112 despre faptul că un băiat ar fi fost lovit.

În seara zilei de 15 iulie, în jurul orei 23:00, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr de 17 ani din comuna Mârzănești a fost lovit de doi bărbați de 20, respectiv 43 de ani, din aceeași localitate, cu o bâtă în cap. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Aseară, în jurul orei 22:00, un incident șocant a avut loc în localitatea Mârzănești, când un minor de 17 ani din Cernetu a fost atacat brutal de patru indivizi. Conform martorilor, conflictul a început când un individ s-a apropiat de tânăr cu o mașină, iar situația a escaladat rapid.

Agresorii, înarmați cu bâte, l-au lovit pe tânăr fără milă, lăsându-l inconștient într-o baltă de sânge. Victima a fost transportată inițial la Spitalul de Urgență din Alexandria. Din cauza stării sale avansate de rău, a fost ulterior transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Copilul în vârstă de 17 ani prezenta un traumatism cranio-facial sever.

Vom reveni cu mai multe detalii pe măsură ce acestea vor deveni disponibile.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii