miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Tragedie în Brebina: Un bărbat de 87 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu provocat de o țigară nestinsă

Din păcate, printre intervențiile de ieri se regăsește și un incendiu cu victimă, în localitatea Brebina, unde un bărbat de aproximativ 87 de ani și-a pierdut viața.

Evenimentul a fost alertat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 în jurul orei 19.39, iar la fața locului s-au deplasat imediat două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede.

La sosirea salvatorilor, s-a constatat faptul că focul se manifesta într-un dormitor și la acoperișul casei, pe circa 20 mp, cu posibilitate de extindere la întreaga locuință. Din păcate, în interiorul camerei a fost găsită și victima, decedată (carbonizată). Pompierii au continuat misiunea pentru stingerea incendiului, aceștia reușind să evite propagarea focului la celelalte bunuri materiale din apropiere. Valoarea bunurilor salvate se ridică la peste 30.000 de lei, iar cea a pagubelor la aproape 10.000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la o țigară nestinsă corespunzător, care a căzut pe materialele ușor combustibile din interiorul dormitorului. Acest tragic incident subliniază încă o dată pericolul reprezentat de fumatul neglijent și necesitatea respectării normelor de siguranță pentru a preveni astfel de dezastre.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii