vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

A N U N Ţ

Primăria Municipiului Roşiori de Vede organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei posturi vacante funcții contractuale de execuție de asistent medical din cadrul Direcției de Asistență Socială 

-Compartiment Asistență Medicală Comunitară și Asistență Medicală în Unitățile de Învățământ structură în aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Roșiori de Vede.

Concursul se organizează la sediul Direcției de Asistență Socială, str. Sf. Teodor, nr. 37D, în data de 21.07.2022  ora 10.00 proba scrisă și interviul în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise .

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune  lasediulPrimărieiMunicipiuluiRoşiori de Vede, Compartimentul Resurse Umane (cam 5) până la data de 11.07.2022 ora 16.00.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 6 din H.G. nr. 286/2011 cucompletările şi modificările ulterioare.

Pentru ocuparea celor trei posturi vacante de execuţie de asistent medical, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute la art. 3 din H.G. nr. 286/2011 cu completările ş imodificările ulterioare.

Condiţiispecifice:

– diplomă de şcoală sanitară postliceală (sau echivalentă) sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform HG nr.797/1997

– diplomă de bacalaureat

– certificat de membru OAMGMAMR (Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România) 

– adeverinţă de înscriere la concurs eliberată de OAMGMAMR conform Hotărârii nr. 35/2015 a OAMGMAMR

– certificat de integritate comportamentală conform Legii nr. 118/2019

– vechime in funcția de asistent medical – 6 luni

            Bibliografia se afişează la sediuşipe site-ulPrimărieiMunicipiuluiRoşiori de Vede –www.primariarosioriidevede.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Roşiori de Vede, camera nr. 5 si la nr. detelefon 0247466250,  secretar de comisieDumitrescu Silvia Raluca.

topul săptămânii