28.1 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Accident în comuna Seaca.Un șofer băut a făcut ravagii pe șosea.

Un șofer de 37 de ani a ajuns la spital, azi noapte, după ce autoturismul pe care îl conducea a spulberat un Audi parcat în afara carosabilului și un gard.

Bărbatul, aflat la volanul unui BMW, era beat criță, cu o alcoolemie de peste 1 la mie și, potrivit martorilor, se plimba prin comună cu viteză excesivă.

La un moment dat a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism Audi care se afla parcat imediat lângă șosea, în afara carosabilul.

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul Audi a fost proiectat în gardul unei case.

Cele două mașini și gardul în care s-a oprit Audi s-au făcut praf, iar șoferul inconștient a fost transportat de urgență la spital.

O parte dintre cei care îl cunosc susține că bărbatul obișnuia să facă „liniuțe” cu prietenii, însă polițiștii nu au luat în considerare acest aspect, având în vedere că, până în acest moment, nu exista dovezi în acest sens.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE