marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident mortal, în Cervenia! Un copil de numai 7 ani și-a pierdut viața

Accident mortal, pe DJ 506, la ieșire din comuna Cervenia spre Conțești. Un copil de numai 7 ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un autoturism.

Din declarațiile oamenilor din zonă, fetița era împreună cu mama ei, iar la un moment s-a desprins din mâna părintelui, sărind în fața mașini. La sosirea echipajelor de intervenție, aceasta era în stop cardiorespirator. În ciuda manevrelor de resuscitarea, viața copilei nu a mai putut fi salvată.

Potrivit IPJ Teleorman, în jurul orei 18:00, un minor în vârstă de 7 ani, lăsat nesupravegheat, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind acroșat de un autoturism care circula regulamentar, condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Bragadiru, județul Teleorman.Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma impactului a rezultat decesul copilului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii