34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate din Teleorman

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19, începând cu seara de 3 iulie a.c., politiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitare Veterinare, Direcției de Sănătate Publică, precum și de la Protecția Consumatorului vor verifica respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

De la începutul acțiunii și până în această dimineață, la nivelul județului Teleorman au fost verificate nu mai puțin de 37 de societăți comerciale, principalele obiective ale activităților fiind responsabilizarea și protejarea populației.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale în valoare de peste 50.000 de lei, una dintre ele fiind aplicată pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

De asemenea, au fost aplicate sancțiuni la Legea nr. 53/2003, Legea nr. 61/1991, precum și H.G. 984/2005 și H.G. 857/2011, pentru fapte ce intră sub incindența Codului Muncii, normelor privind ordinea publică, prevederilor referitoare la siguranța alimentelor ori domeniul sănătății publice.

Acțiunile de acest gen vor continua timp de două săptămâni, sub coordonarea prefectului, peste 200 de efective acționând zilnic pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus.

Mulțumim operatorilor economici, angajaților acestora și tuturor cetățenilor care au înțeles importanța măsurilor de protecție sanitară!

SURSA: IPJ TELEORMAN

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE