4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Accident MORTAL în localitatea Botoroaga – Șoferul a fugit de la fața locului

O persoană și-a pierdut viața, sâmbătă, după ce a fost accidentată mortal de o mașină, în timp ce se afla pe bicicletă, pe raza localitatăți Botoroaga, sat Valea Cireșului.

În urma impactului, conducătorul auto al mașinii, care consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, a părăsit locul accidentului, fiind găsit ulterior de oamenii legii.


Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii au fost sesizați, sâmbătă, cu privire la producerea unui accident pe DJ 712 în localitatea Botoroaga sat Valea Cireșului, soldat cu decesul unei persoane de 54 ani din comuna Botoroaga.

După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei deplasându-se intr-o direcție necunoscută.

În urma activităților desfășurate de polițiștii, autorul accidentului rutier a fost identificat în persoana unui bărbat de 26 de ani din aceeași localitate.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că,conducătorul autoturismului avea o concentrație de 0,62 alcool pur în aerul expirat.


În cauză a fost întocmit dosar penal urmând a fi propusă soluție legală.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE