miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident mortal între Zimnicea și Fântânele – Un bărbat a murit, două femei au fost grav rănite

UPDATE: Copilul rănit în gravul accident rutier petrecut, luni, pe DN51 A între Zimnicea și Fântânele, este transportat la un spital din capitală, cu un elicopter SMURD, a anunțat ISU Teleorman. Potrivit sursei citate, este vorba despre o fetiță de 11 ani, pasageră în autoturismul care s-a izbit frontal de autotren.

”Unitatea de Primiri Urgență din Alexandria a solicitat elicopterul SMURD pentru a prelua minora în vederea transportării la un spital de specialitate din municipiul București.

UPDATE: Bărbatul decedat în accident este angajat al Agenției pentru Protecția Mediului Teleorman și angajată a instituției este și femeia grav rănită în evenimentul rutier. Aceasta a fost transportată la spital împreună cu un copil de 11 ani, pasager în autoturism.

Un grav accident rutier în urma căruia o persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost grav rănite, s-a produs, luni după-amiază, pe DN51A, între localitățile Zimnicea și Fântânele.

Din primele date, în urma impactului dintre un autoturism și un autotren au rezultat trei victime din autoturism, respectiv un bărbat și două femei, încarcerate, în stare gravă.

Bărbatul a fost scos din caroseria deformată a mașinii în stop cardiorespirator și predat echipajelor medicale. Din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de personalul SAJ Teleorman.

De asemenea, rănit în accident a fost și șoferul autotrenului, un bărbat de cetățenie turcă. Acesta, conștient și cooperant, neîncarcerat, care acuza dureri la spate, a fost preluat de un echipaj medical al SAJ Teleorman și transportat la UPU Alexandria.


După asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări

topul săptămânii