miercuri, octombrie 23, 2024

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident MORTAL la Izvoarele: Un copil de 2 ani și-a pierdut viața

În seara zilei de 7 iulie, în jurul orei 18:20, un accident rutier tragic a avut loc în comuna Izvoarele, județul Teleorman, soldat cu decesul unui copil de doar 2 ani.

Incidentul a avut loc pe raza localității, unde un tânăr de 25 de ani, din aceeași comună, a lovit cu autoturismul un pieton minor.

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Zimnicea au intervenit rapid la locul accidentului și au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Din primele cercetări, rezultă că șoferul, aflat sub influența alcoolului, a pierdut controlul autoturismului și a lovit copilul care se afla în apropierea carosabilului.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge, necesare pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.Echipele de intervenție sosite la fața locului au încercat resuscitarea minorului, însă, din păcate, acesta a fost declarat decedat pe loc din cauza leziunilor grave suferite.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Cazul este supravegheat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea, iar ancheta va determina toate detaliile care au condus la producerea acestei tragedii.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii