joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident mortal la Roșiori de Vede

Un bărbat de 54 de ani, din Drăgănești de Vede, și-a pierdut viața, duminică dimineață, după ce, pe bicicletă fiind, a fost accidentat mortal de o mașină condusă de un bărbat de 62 de ani, din Roșiori de Vede.

Potrivit IPJ Teleorman, duminică dimineață, în jurul orei 07:00, Poliția Municipiului Roșiori de Vede a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe Bulevardul Comercial, în localitate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care au stabilit, preliminar, că: din cauze și în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Roșiori de Vede (autorizat să transporte persoane în regim taxi, aflat singur în auto), ar fi lovit și accidentat un biciclist care se deplasa în aceeași direcție de mers, pe Bulevardul Comercial, un bărbat de 54 de ani, din comuna Drăgănești de Vede.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că bărbatul nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

topul săptămânii