18.2 C
Alexandria
joi, iulie 7, 2022

Accident MORTAL pe DN52, între Crângu și Furculești provocat de un tractorist băut

Încă o tragedie pe drumurile din Teleorman – și-a văzut mama murind, din cauza unui tractor nesemnalizat. Tractoristul era băut. Victimele mergeau la o înmormântare, cu coroana de flori în mașină.


Tragicul eveniment s-a petrecut pe drumul național 52, între Furculesti și Crângu.

O familie a fost nenorocită după ce mașina în care se aflau a izbit din plin un tractor plin cu baloți, aflat pe întuneric pe un drum național, fără nicio lumină.

Ca o ironie a sorții, mama, tatăl și fiul mergeau la o înmormântare, cu o coaroană de flori în mașină. La ieșirea din Furculesti, în față, de pe câmp, le-a ieșit un tractor fără nicio lumină, deși afară se lăsase întunericul.

Mașina a intrat din plin în tractorul plin cu baloți, iar în urma impactului violent mașina s-a făcut praf, și zeci de baloți, precum și bucăți din mașina, au fost aruncate la zeci de metri.

Femeia , de 57 de ani, a murit pe loc, iar bărbatul de 63 de ani a suferit răni serioase. Băiatul lor, aflat pe „locul mortului”, a scăpat fără nicio zgârietură. Niciunul nu purta centură de siguranță.

Tot teafăr a scăpat și tractoristul, însă acesta emana halenă alcoolică, și în urmă testării a avut rezultat  0.24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acum, coroana de flori pentru mort din mașină va ajunge la cimitirul de mașini, odată cu epava mașinii, iar băiatul va ajunge la înmormântarea mamei sale.
Dacă ar fi avut centură, ar fi trăit. Dacă tractoristul ar fi avut măcar lumini, nu s-ar fi întâmplat nimic.

O serie de greșeli și încălcări ale legii care au dus la moartea unui om, și rănirea serioasă a altuia, precum și răni emoționale care nu vor mai putea fi vindecate niciodată.


Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE