18.2 C
Alexandria
joi, iulie 7, 2022

Accident MORTAL pe DN65A, între localitățile Putineiu și Băduleasa

O persoană a murit și una a fost grav rănită într-un accident produs în urmă cu aproximativ două ore, pe Drumul Național 65 A, între localitățile Putineiu și Băduleasa.

Un autoturism si un TIR s-au lovit pe șoseaua respectivă, la fața locului fiind alertate autoritățile din zona Turnu Măgurele.

Potrivit ISU Teleorman, imediat după primirea apelului, mai multe autospeciale au pornit către zona indicată, apelantul anunțând că două persoane sunt încarcerate.

”Intervine Detașamentul Turnu Măgurele cu o mașină de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu 2 echipaje medicale”, s-a anunțat inițial.

Unul dintre pasagerii unuia autoturismelor implicate în eveniment a fost găsit în stop cardiorespirator și cu toate că s-au început de urgență manevrele de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat. ”Cealaltă persoană a fost scoasă de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, ea având membrele inferioare prinse sub bordul mașinii.

A fost preluată de echipajul SAJ, stabilizată și transportată la Spitalul Județean din Alexandria”, se mai arată în comunicatul de presă emis de pompieri.

Poliția va stabili împrejurările în care s-a produs acest accident.

 

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE