1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Accident MORTAL pe DN65A, între localitățile Putineiu și Băduleasa

O persoană a murit și una a fost grav rănită într-un accident produs în urmă cu aproximativ două ore, pe Drumul Național 65 A, între localitățile Putineiu și Băduleasa.

Un autoturism si un TIR s-au lovit pe șoseaua respectivă, la fața locului fiind alertate autoritățile din zona Turnu Măgurele.

Potrivit ISU Teleorman, imediat după primirea apelului, mai multe autospeciale au pornit către zona indicată, apelantul anunțând că două persoane sunt încarcerate.

”Intervine Detașamentul Turnu Măgurele cu o mașină de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu 2 echipaje medicale”, s-a anunțat inițial.

Unul dintre pasagerii unuia autoturismelor implicate în eveniment a fost găsit în stop cardiorespirator și cu toate că s-au început de urgență manevrele de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat. ”Cealaltă persoană a fost scoasă de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, ea având membrele inferioare prinse sub bordul mașinii.

A fost preluată de echipajul SAJ, stabilizată și transportată la Spitalul Județean din Alexandria”, se mai arată în comunicatul de presă emis de pompieri.

Poliția va stabili împrejurările în care s-a produs acest accident.

 

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE