miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident MORTAL pe DN65A, între localitățile Putineiu și Băduleasa

O persoană a murit și una a fost grav rănită într-un accident produs în urmă cu aproximativ două ore, pe Drumul Național 65 A, între localitățile Putineiu și Băduleasa.

Un autoturism si un TIR s-au lovit pe șoseaua respectivă, la fața locului fiind alertate autoritățile din zona Turnu Măgurele.

Potrivit ISU Teleorman, imediat după primirea apelului, mai multe autospeciale au pornit către zona indicată, apelantul anunțând că două persoane sunt încarcerate.

”Intervine Detașamentul Turnu Măgurele cu o mașină de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu 2 echipaje medicale”, s-a anunțat inițial.

Unul dintre pasagerii unuia autoturismelor implicate în eveniment a fost găsit în stop cardiorespirator și cu toate că s-au început de urgență manevrele de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat. ”Cealaltă persoană a fost scoasă de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, ea având membrele inferioare prinse sub bordul mașinii.

A fost preluată de echipajul SAJ, stabilizată și transportată la Spitalul Județean din Alexandria”, se mai arată în comunicatul de presă emis de pompieri.

Poliția va stabili împrejurările în care s-a produs acest accident.

 

topul săptămânii