26.6 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Accident rutier pe DJ504, între Alexandria și Cernetu – O femeie rămasă încarcerată, extrasă rapid de pompieri din caroseria deformată a mașinii

O femeie a fost grav rănită, în urma unui accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, pe DJ504, între Alexandria și Cernetu.

Potrivit martorilor, femeia era singură în mașină și circula pe DJ504, dinspre Alexandria spre Cernetu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă, iar după câteva zeci de metri parcurși pe câmp, s-a oprit într-un stâlp.

În mai puțin de zece minute, la fața locului au ajuns pompierii militari, cu o autospecială de descarcerare, dar și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță. Salvatorii s-au mișcat rapid și au extras femeia din fiarele contorsionate ale autoturismului, după care au predate-o echipajului medical.


De asemenea, polițiștii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE