7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Accident rutier pe DJ504, între Alexandria și Cernetu – O femeie rămasă încarcerată, extrasă rapid de pompieri din caroseria deformată a mașinii

O femeie a fost grav rănită, în urma unui accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, pe DJ504, între Alexandria și Cernetu.

Potrivit martorilor, femeia era singură în mașină și circula pe DJ504, dinspre Alexandria spre Cernetu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă, iar după câteva zeci de metri parcurși pe câmp, s-a oprit într-un stâlp.

În mai puțin de zece minute, la fața locului au ajuns pompierii militari, cu o autospecială de descarcerare, dar și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță. Salvatorii s-au mișcat rapid și au extras femeia din fiarele contorsionate ale autoturismului, după care au predate-o echipajului medical.


De asemenea, polițiștii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE