27.5 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

ANM a emis un nou cod galben de instabilitate atmosferică

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis duminică un cod galben de intabilitate atmosferică accentuată, valabil duminică în intervalul 10:00 – 22:00.

În intervalul menționat, local în sudul, centrul, estul și nord-estul țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii şi grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20 – 30 l/mp și izolat 40 – 50 l/mp.

Manifestări de instabilitate atmosferică, dar pe arii mai restrânse și la intensitate mai redusă, vor fi luni, 13 iunie, în sud, în centru și în zonele montane.

În Teleorman vremea va fi normală sub aspect termic, dar în general instabilă. Vor fi înnorări și perioade cu averse, posibil torențiale, însoțite de descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în special asociate ploilor. Temperatura maximă va fi de 25 – 27 de grade.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE