marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Măsuri dure împotriva celor care aruncă deșeuri în zone care afectează mediul înconjurător!

În Senatul României s-a votat, luni, propunerea Legislativă 216/2022 prin care vor crește amenzile și sancțiunile pentru producătorii și deținătorii de deșeuri care depozitează în mod nelegal.

„Am votat astăzi la Senat Propunerea Legislativă 216/2022 prin care vor crește amenzile și sancțiunile producătorilor și deținătorilor de deșeuri, ajungând până la confiscarea mijloacelor de transport utilizate de aceștia pentru a le arunca în spații neautorizate.

Prin această lege, persoanele fizice care aruncă deșeuri în spații neautorizate vor fi amendați cu sume între 5.000 și 15.000 lei, iar cele juridice cu sume între 20.000 și 40.000 lei.

De asemenea, dacă se constată că deșeurile aruncate pot provoca decesul sau vătămarea corporală sau daune semnificative calității aerului, solului, apei, plantelor, se vor confisca mijloacele de transport și utilajele folosite la transportarea deșeurilor.

Luptăm pentru reducerea poluării în Teleorman”, a transmis senatorul Eugen Pîrvulescu.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii