7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Percheziții în Băbăița, la persoane bănuite de furt

Patru persoane, dintre care trei din Băbăița și una din Roșiori de Vede, au fost reținute, joi, de oamenii legii, după ce ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt pe raza localității Drăgănești Vlașca, a transmis IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, polițiștii din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Vitănești au pus în executare, în cursul zilei de joi, trei mandate de percheziție domiciliară la Băbăița, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt, faptele fiind săvârșite în perioada 14.04-28.05.2022.

“La data de 09 iunie a.c., față de persoanele bănuite cu vârstele de 32 de ani, 49 de ani și 50 de ani, toți din comuna Băbăița, și un bărbat de 43 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 10 iunie a.c., să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Teleorman.

Cei patru au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE