miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Percheziții în Băbăița, la persoane bănuite de furt

Patru persoane, dintre care trei din Băbăița și una din Roșiori de Vede, au fost reținute, joi, de oamenii legii, după ce ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt pe raza localității Drăgănești Vlașca, a transmis IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, polițiștii din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Vitănești au pus în executare, în cursul zilei de joi, trei mandate de percheziție domiciliară la Băbăița, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt, faptele fiind săvârșite în perioada 14.04-28.05.2022.

“La data de 09 iunie a.c., față de persoanele bănuite cu vârstele de 32 de ani, 49 de ani și 50 de ani, toți din comuna Băbăița, și un bărbat de 43 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 10 iunie a.c., să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Teleorman.

Cei patru au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

topul săptămânii