miercuri, octombrie 23, 2024

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident rutier pe DN 52: Un bărbat de 51 de ani, încarcerat și rănit grav, transportat la spital

Un accident rutier grav s-a produs astăzi pe DN 52, între Turnu Măgurele și Crângu, după ce un TIR care circula spre Alexandria a acroșat o dubă aflată în depășirea sa. În urma impactului, duba s-a răsturnat violent pe carosabil, rezultând rănirea gravă a unui bărbat de aproximativ 51 de ani.

La sosirea echipajelor de salvare, bărbatul a fost găsit încarcerat, dar conștient și cooperant, suferind traumatisme severe la nivelul membrelor și bazinului. Salvatorii au acționat rapid pentru a-l extrage din vehiculul răsturnat, folosind echipamentele de descarcerare. După ce i s-a acordat primul ajutor calificat, bărbatul a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexandria pentru tratament de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (P.S.I.), în timp ce autoritățile competente au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ, traficul fiind complet blocat pe durata intervenției. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a clarifica responsabilitatea în acest incident dramatic.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii