miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident rutier pe DN52, la ieșire din comuna Crângu

O femeie de aproximativ 30 de ani, angajată la Poliția Locală din comuna Dracea, a suferit mai multe traumatisme și a fost transportată la Spitalul de Urgențe din Alexandria, după ce autoturismul pe care-l conducea a fost implicat într-un accident rutier, petrecut pe raza comunei Crângu, la ieșire din localitate, în zona Mânăstirii.

Tânăra a fost diagnosticată cu răni minore, ce nu-i pun viața în pericol, și urmează a fi supusă unor investigații medicale suplimentare.

Potrivit declarației oamenilor din zonă, aceasta se afla la volanul autoturismului personal și se îndrepta spre municipiul Turnu Măgurele. Din motive necunoscute, vehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului.

Conform oamenilor legii, cauza evenimentului rutier ar fi fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cel mai probabil, polițiștii vor deschide dosar penal pentru vătămare din culpă, urmând a se da soluție prin Parchet. Femeia era angajată la Poliția Locală din localitatea Dracea din anul 2018.

topul săptămânii