marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Aproape în coma alcoolică la volan. Preotul Ghinea Dorinel spune că “și-a dat cu spray-ul în gură pentru a masca un pahar de vin”

Se întâmplă, în județul Teleorman. Unul dintre preoții Bisericii din satul Secara, comuna Crângu, a fost prins băut la volan. Omul era atât de beat, încât polițiștii s-au mirat că se mai poate ține pe picioare.

Testat cu aparatul etilotest, Slujitorul Domnului avea o alcoolemie de aproape 2,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, mai precis de 1,98 mg/l. Cu alte cuvinte, șoferul era la un pas de comă alcoolică. Oamenii legii au rămas înmărmuriți. În manualul predat la Școala de Poliție nu mai auziseră de așa ceva.

Potrivit unor surse, la vederea rezultatului, tinerii polițiști teleormăneni au rămas fără glas. După câteva clipe de incertitudine, oamenii legii l-au scos pe individ din mașină și l-au pus să meargă, în linie dreaptă, cu mâinile deasupra capului. Au vrut să vadă dacă mai are echilibru. Niciodată, în cariera lor de polițiști, aparatul etilotest nu le-a mai indicat o așa alcoolemie.

După apariția comunicatului de presă, prin care IPJ Teleorman informa că “un tânăr de 25 de ani, din comuna Măgura, a fost prins la volan, având o alcoolemie de 1.98 alcool în aerul pur exipirat”, preotul a reacționat.

Ghinea Dănuț Dorinel a declarat că și-a dat cu spray-ul în gură deoarece, înainte de a se urca la volan, băuse un pahar de vin. A crezut că mirosul de levănțică îl va înlocui pe cel de strugurel.  Mai mult, preotul se contrazice și spune că este împotriva alcoolului, că este bolnav și că i-a fost interzis de către medici să consume orice fel de băutură alcoolică. Acesta susține că pentru a-și demonstra nevinovăția a mers la Spitalul Județean din Alexandria pentru recoltarea de probe biologice de sânge. Întrebat despre rezultatul probelor la sânge, preotul Ghinea Dănuț Daniel a spus că “deocamdată, nu are nicio hârtie’, deși cineva, din structurile de conducere ale IPJ Teleorman, i-a promis că o să-l ajute!!!

Oamenii din comuna Măgura, locul în care preotul își are domiciliul, declară că “părintele nu este tocmai ușă de Biserică, că e mai mult Drac decât popă” și obișnuiește să-și dea în stambă, de fiecare dată când trece pe ulițele satului.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii