28.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Un bărbat din Rosiorii de Vede a sarit de la etajul unu al Spitalului Judetean de Urgenta Alexandria

Scene parcă desprinse din filmele de comedie, dar care demonstrează câtă lipsă de educație au unii dintre noi.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un cetățean de etnie rromă de aproximativ 50 de ani a fost adus cu ambulanța la spitalul din Alexandria pentru a fi tratat în urma unui traumatism suferit la unul din degetele unei mâini!

În timp ce se efectuau operațiile pentru realizarea unei radiografii, victima a început să aducă injurii personalului medical amenințând în stânga și în dreapta.

Serviciul de pază al spitalului a cerut ajutorul poliției, moment în care „viteazul” nostru rrom a plonjat în gol de la etajul unu, find „recuperat” rapid de agenții de pază și polițiști!

Nu știm dacă a mai adăugat vreo leziune la cea existență, dar știm că până la urmă acesta a fost calmat și tratat medical.

În plus, este și „fericitul” posesor al unei amenzi, conform legii 61/1991, tratament eficient aplicat de organele de poliție!

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE