duminică, aprilie 14, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Acțiune cu polițiști, luptători SAS și jandarmi la Roșiorii de Vede

Dificultatea prin care trece omenirea de aproape 1 an de zile este departe de a fi depasita, iar dincolo gravitatea pe care o presupune pandemia insasi, iresponsabilitatea este principala piedica in depasirea si eradicare crizei pe care nici autoritatile nu o gestioneaza eficient, dar, din pacate, si foarte multi dintre cetateni o trateaza cu superficialitate si profund dispret.

Iata doar un exemplu in care iubirea de apropele este atat de rau inteleasa.

În după-amiaza acestei zilei, polițiștii din Roșiorii de Vede au intervenit la o locuință, din localitate, unde au observat mai multe autoturisme și au făcut verificări, stabilind următoarele:

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din mun. Roșiorii de Vede, care a fost diagnosticat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni cu Covid19 și care a fost internat inițial la spitalul din localitate, iar în urma complicațiilor a fost transferat la un spital din Ilfov, unde a decedat.

Autoritățile locale nu au fost anunțate cu privire la decesul persoanei respective.

Conform procedurii, persoana decedată urma să fie transportată direct la cimitir, acest lucru nefiind respectat, iar mașina a oprit la locuința decedatului.

Astfel, polițiștii s-au mobilizat cu celeritate și împreună cu luptători S.A.S. și jandarmi, sub coordonarea adjunctului șefului de inspectorat pe linie de ordine publică, au reușit dispersarea cu rapiditate a oamenilor, mașina mortuara fiind escortă de mașina poliției până la cimitir.

În prezent, se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor participante, în vederea sancționării contravenționale a acestora ca urmare a nerespectării prevederilor Legii 55/2020 și au fost întocmite trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de “zădărnicirea combaterii bolilor”.

topul săptămânii