marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Cristi Barbu, candidat PNL pentru Camera Deputaților: Următorii patru ani vor fi esențiali în dezvoltarea județului Teleorman

Se anunță vremuri bune pentru locuitorii din Teleorman. Următorii patru ani vor fi esențiali în dezvoltarea județului. O spune Cristi Barbu, secretarul general adjunct al guvernului, cel care va deschide lista pentru Camera Deputaților, în Teleorman.

Într-o postare pe o pagină de socializare, liderul liberal multumește colegilor și premierului pentru încrederea acordată “Mulţumesc colegilor din Biroul Politic Naţional pentru votul din această seară! Mulţumesc preşedintelui Ludovic Orban pentru ȋncrederea pe care mi-a acordat-o când a decis să deschid lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor ȋn Judeţul Teleorman!

Mulţumesc ȋncă o dată teleormănenilor pentru ȋncrederea şi votul acordate la alegerile locale din 27 septembrie! Mai avem un hop şi după aceea putem să lucrăm timp de 4 ani, fără alegeri, la dezvoltarea judeţului nostru. Încrederea voastră mă onorează şi mă responsabilizează!”, se arată în mesaj.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii