4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Adrian Gâdea a anunțat înscrierea lui Cornel Gogan în PSD

Cornel Gogan a făcut pasul către PSD, după demisia de la conducerea organizației PNL Videle, de la începutul acestei săptămâni, astfel că începând de vineri este membru al organizației PSD Alexandria. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea, într-o conferință de presă la sediul partidului, la care a luat parte și Cornel Gogan.

„Începând de astăzi, organizația PSD Teleorman are un nou membru și nu orice membru, este vorba despre Cornel Gogan, fostul președinte al PNL Videle. (…) Nu vă ascund că în perioada următoare și alți membri PNL vor face parte din organizația PSD Teleorman (…) PSD are ușile deschise, în special nu pentru cei care vin să ceară funcții, ci pentru cei care vin să contribuie, să lucreze în interesul comunității din Teleorman”,  a precizat Adrian Gâdea, după anunțul că fostul șef PNL Videle a ales să se îndrepte spre PSD.

Trecerea către PSD a fost făcută după demisia din PNL și după discuții cu mai multe persoane în care are încredere, a spus Cornel Gogan, între acestea și nașul său Lucian Militaru. Concluzia trasă de fostul șef al PNL Videle a fost aceea că direcția potrivită de urmat este cea care duce la PSD, a explicat proaspătul social-democrat, în cadrul conferinței de presă.

„M-am gândit mult care este următorul pas, am apelat la toți colegii și primarii în care aveam încredere și în PNL și în PSD, am discutat cu nașul meu Lucian Militaru, am vorbit și cu polițiști, și cu preoți, cu prieteni, le-am cerut să-mi spună sincer în ce direcție cred ei că ar trebui să mă duc și după discuții cu peste 25 de persoane, toți mi-au spus să mă îndrept spre PSD Teleorman. (…) Nu vă ascund că mai sunt câțiva primari – colegi din PNL, care la momentul potrivit vor veni la PSD”, a  epxlicat Cornel Gogan.

În discuțiile cu Cornel Gogan nu au existat condiții, mai exact o viitoare candidatură la Primăria Videle în 2024, și nici nu au fost cerute funcții în partid, a precizat Adrian Gâdea.

Cornel Gogan și-a anunțat, marți, demisia din funcția de președinte al PNL Videle, dar și din partid, demersul fiind motivat de o poziție diferită față de cea a conducerii PNL Teleorman, mai exact decizia conducerii liberale de a schimba prefectul în funcție al Județului, susținut de atât de acesta cât și de organizația PNL Videle, cu doctorul veterinar Epure Haralambie.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE