16.9 C
Alexandria
marți, septembrie 27, 2022

VIDEO. Adolescentă bătută de alte două tinere într-un parc din Roșiori de Vede

UPDATE: În urma administrårii probelor,tanåra de 18 ani a fost reținută pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de mâine sa fie prezentată unitåții de Parchet.

O adolescentă de 15 ani a fost bătută într-un parc din Roşiorii de Vede de alte două fete, una de 14 ani, cealaltă de 18 ani. Poliţia s-a sesizat după apariţia unor imagini cu incidentul postate pe internet.

Oamenii legii fac cercetări în cazul unei altercații care a avut loc, miercuri, într-un parc din municipiul Roșiori de Vede, în care o adolescentă de 15 ani a fost bătută de alte două tinere, de 14 și 18 ani.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, oamenii legii s-au sesizat din oficiu, în urma unor imagini apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, iar în urma cercetărilor a reieșit că miercuri, 19 ianuarie, în jurul orei 13:00 – 13:30, într-un parc din municipiul Roșiori de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic de alte două tinere de 14 și 18 ani.

Până la transmiterea știrii, tânăra bătută nu a depus plângere penală prealabilă, deși a fost informată de polițiștii roșioreni cu privire la termenul legal de trei luni de depunere a plângerii prealabile, a transmis IPJ Teleorman.

În prezent polițiștii continuă cercetările în cauză, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmează a fi luate măsurile legale care se impun, arată sursa citată.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE