miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO. Adolescentă bătută de alte două tinere într-un parc din Roșiori de Vede

UPDATE: În urma administrårii probelor,tanåra de 18 ani a fost reținută pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de mâine sa fie prezentată unitåții de Parchet.

O adolescentă de 15 ani a fost bătută într-un parc din Roşiorii de Vede de alte două fete, una de 14 ani, cealaltă de 18 ani. Poliţia s-a sesizat după apariţia unor imagini cu incidentul postate pe internet.

Oamenii legii fac cercetări în cazul unei altercații care a avut loc, miercuri, într-un parc din municipiul Roșiori de Vede, în care o adolescentă de 15 ani a fost bătută de alte două tinere, de 14 și 18 ani.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, oamenii legii s-au sesizat din oficiu, în urma unor imagini apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, iar în urma cercetărilor a reieșit că miercuri, 19 ianuarie, în jurul orei 13:00 – 13:30, într-un parc din municipiul Roșiori de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic de alte două tinere de 14 și 18 ani.

Până la transmiterea știrii, tânăra bătută nu a depus plângere penală prealabilă, deși a fost informată de polițiștii roșioreni cu privire la termenul legal de trei luni de depunere a plângerii prealabile, a transmis IPJ Teleorman.

În prezent polițiștii continuă cercetările în cauză, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmează a fi luate măsurile legale care se impun, arată sursa citată.

topul săptămânii