16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Vești bune, Primăria Alexandria va cheltui peste JUMĂTATE DE MILION DE EURO pe promovare

Vești bune, Primăria Alexandria va cheltui peste JUMĂTATE DE MILION DE EURO pe promovare. 300.000 îi va bagă într-o televiziune locală care…nu există.

Momentan, căci, conform surselor noastre, se incropeste un așa zis studio de televiziune în Alexandria, pe o fostă platformă de producție rămasă abandonată, iar lucrările le-ar efectua chiar o scoietate…a primăriei.

Instituția va promova realizările din oraș, dar o condiție obligatorie va fi că cine încasează banii să difuzeze spoturi de promovare de tip interviuri cu primarul Victor Drăgușîn.

În total, se vor cheltui 2 MILIOANE ȘI JUMĂTATE  de RON, bani publici, dintre care aproape 1 milion și jumătate vor fi dați televiziunii de casă.

În același timp, în Alexandria se mai sparge câte o țeavă de apă, iar locuitorii rămân cu orele fără apă potabilă. Însă pentru aceste investiții nu sunt bani din cauza guvernului și oamenilor răi de la alte partide, acuză primarul.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE