0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Vești bune, Primăria Alexandria va cheltui peste JUMĂTATE DE MILION DE EURO pe promovare

Vești bune, Primăria Alexandria va cheltui peste JUMĂTATE DE MILION DE EURO pe promovare. 300.000 îi va bagă într-o televiziune locală care…nu există.

Momentan, căci, conform surselor noastre, se incropeste un așa zis studio de televiziune în Alexandria, pe o fostă platformă de producție rămasă abandonată, iar lucrările le-ar efectua chiar o scoietate…a primăriei.

Instituția va promova realizările din oraș, dar o condiție obligatorie va fi că cine încasează banii să difuzeze spoturi de promovare de tip interviuri cu primarul Victor Drăgușîn.

În total, se vor cheltui 2 MILIOANE ȘI JUMĂTATE  de RON, bani publici, dintre care aproape 1 milion și jumătate vor fi dați televiziunii de casă.

În același timp, în Alexandria se mai sparge câte o țeavă de apă, iar locuitorii rămân cu orele fără apă potabilă. Însă pentru aceste investiții nu sunt bani din cauza guvernului și oamenilor răi de la alte partide, acuză primarul.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE