3.9 C
Alexandria
marți, ianuarie 31, 2023

Agresorii bărbatului din Poroschia, arestați preventiv

Cei patru bărbați care, cu cateva zile în urma, au bătut crunt un bărbat din Poroschia au fost arestați preventiv și își vor petrece următoarea lună în spatele gratiilor. Cei patru au fost reținuți, ieri, iar ulterior pe numele acestora a fost emis un mandat de arestare preventivă.

Reaminim ca un bărbat din Poroschia a ajuns la spital, miercuri seară, după ce patru agresori au venit peste acesta și l-au bătut crunt. Soția și copiii bărbatului au fost amenințați și se tem să mai iasă afară din casă, acuzând totodată autoritățile că nu mișcă un deget.

Referitor la subiect și la acuzațiile aduse de familia bărbatului bătut, cum că autoritățile nu ar mișca un deget în acest caz, reprezentanții IPJ Teleorman au spus, sec, că este vorba despre “un conflict spontan între doi bărbați din aceeași localitate”.

CITESTE SI : VIDEO Bărbat din Poroschia, bătut crunt de patru agresori

Cu toate acestea, se pare că probele din dosarul întocmit de autorități au fost suficient de relevante astfel încat agresorii să fie arestați preventiv.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE