4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Al doilea accident rutier în decurs de câteva ore între localitățile Văceni și Drăgănești (LIVE)

O persoană a ajuns la spital, duminică seară, în urma unui accident rutier produs pe Drumul European 70, între localitățile Văceni și Drăgănești Vlașca, pe același tronson de drum pe care, cu câteva ore mai devreme, s-a produs un alt accident rutier în urma căruia o persoană și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite.

Tot două autoturisme au fost implicate și în accidentul produs cu puțin timp în urmă, iar în urma impactului un bărbat a fost transportat la spital cu fracturi la nivelul membrelor, potrivit primelor informații.

Din spusele unuia dintre șoferi, care se îndrepta spre București, al doilea șofer, care se îndrepta către Alexandria, i-a ieșit pur și simplu în față. Bucăți din cele două mașini s-au împrăștiat pe câteva sute de metri, în urma impactului dintre cele două mașini.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o ambulanță SMURD, dar și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE