joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident mortal pe E70, între Văceni și Drăgănești (VIDEO)

UPDATE: O a doua victimă rezultată în urma accidentului rutier produs, duminică seară, pe E70 între Văceni și Drăgănești Vlașca a decedat, în ciuda eforturilor depuse de medicii de la Spitalul Județean de Urgență.

Este vorba despre cel de-al doilea bărbat din autoturismul marca Opel. Cei doi bărbați din Opel erau frați. Amândoi și-au găsit sfârșitul duminică seară, în timp ce se îndreptau spre Alexandria, unde locuiau.

Un grav accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite, s-a produs, duminică seară, pe Drumul European 70, la intrare în localitatea Drăgănești Vlașca, în zona stației de cercetare.

Același motiv: depășire pe un drum european cu o singură bandă pe sens și valori enorme de trafic, un Opel și un Audi s-au făcut praf. Impactul a fost atât de violent încât extinctorul dintr o mașină a ajuns azvârlit zeci de metri, într-un copac.


Din primele date, se pare că o depășire ar fi stat la baza producerii accidentului rutier, iar în urma impactului au rezultat, patru victime, dintre care una a decedat în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale sosite la fața locului.

Celelalte trei victime au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, a transmis Poliția Teleorman.


La locul accidentului au intervenit pompierii militari, cu o mașină de stingere, o descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și o ambulanță SMURD, iar Serviciul Județean de Ambulanță cu două echipaje medicale.


Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

topul săptămânii