4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Imagini în exclusivitate cu momentul în care polițistul băut și drogat este prins de colegii săi

Imagini în exclusivitate cu momentul în care polițistul băut și drogat, care a furat o mașină din fața unui restaurant, este prins de colegii săi.

Am obținut imagini în exclusivitate cu momentul în care tânărul polițist în vârstă de 27 de ani, care în dimineața zilei de sâmbătă a fost prins de colegii săi pe raza localității Nanov, la volanul unei mașini furate, drogat și sub influența alocoolului.


Enoriașii Parohiei Crângu, acolo unde tânărul slujea ca diacon în timpul liber, spun că acesta era un “copil cuminte și respectuos” și că nu-și pot explica ce anume s-a întâmplat cu el.


Reporterii Impactnews24 au încercat să discute cu patronul restaurantului din fața căruia polițistul a furat o mașină aparținând societății comerciale, însă acesta nu a vrut să comenteze întâmplarea.

Polițistul de 27 de ani a fost depistat în trafic, sâmbătă, la volanul unei mașini furate din fața unei societăți comerciale din Alexandria, după ce un angajat a sesizat poliția.

Colegii tânărului l-au prins pe acesta pe raza localității Nanov, iar în urma testării a reieșit că avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și era pozitiv la substanțe psihoactive.

Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE