34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Al șaselea deces în Teleorman din cauza coronavirusului

La nivelul județului Teleorman a fost înregistrat decesul cu numărul șase provocat de infecția cu noul coronavirus. Cu puțin timp în urmă, Institutul de Sănătate Publică a raportat trei noi decese provocate de infecția cu SARS-CoV-2, între acestea și unul din Teleorman.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 ani, internat luni, 27 aprilie, la Spitalul Marius Nasta. I-au fost recoltate probe miercuri, 28 aprilie, a fost confirmat pozitiv și a decedat în aceeași zi, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Conform INSP, bărbatul avea condiții medicale preexistente, respectiv: carcinom scuamos pulmonar stâng – tratament cu imunoterapie, tetrapareza remisa (dupa AVC), cardiopatie ischemica cronică, fibrilație atrială paroxistică, obezitate, hepatită cronică cu virus B.

Potrivit unor surse, bărbatul este din Olteni, unde Direcția de Sănătate Publică va demara o anchetă epidemiologică, pentru a stabili persoanele cu care acesta a intrat în contact și cui ar mai fi putut transmite virusul.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE