1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Politistii „impanzesc” strazile din judet in perioada 1-3 mai

Politistii teleormaneni vor continua sa actioneze integrat, impreuna cu celelalte structuri teritoriale cu atributii in domneniul ordinii si sigurantei publice, pentru respectarea normelor legale privind starea de urgenta si pentru ca locuitorii judetului Teleorman sa petreaca aceste zile in siguranta.

Astfel, in perioada 1-3 mai aproximativ 900 de politisti vor fi la datorie si vor fi angrenati in misiuni specifice in vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii si linistii publice, respectarea conditiilor impuse de ordonantele militare, inclusiv in ceea ce priveste masurile de distantare sociala dar si pentru cresterea sigurantei rutiere.

Totodata, vor fi efectuate actiuni cu efective marite in zonele publice, in parcuri si spatii de agrement dar si in cele identificate cu risc de producere a unor evenimente negative sau a faptelor de nerespectare a legislatiei privind starea de urgenta.

Apelați 112 – Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgentă – numai in cazuri de urgentă care necesita intervenția prompta a structurilor specializate pentru soluționarea acelui eveniment.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE