marți, februarie 27, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Politistii „impanzesc” strazile din judet in perioada 1-3 mai

Politistii teleormaneni vor continua sa actioneze integrat, impreuna cu celelalte structuri teritoriale cu atributii in domneniul ordinii si sigurantei publice, pentru respectarea normelor legale privind starea de urgenta si pentru ca locuitorii judetului Teleorman sa petreaca aceste zile in siguranta.

Astfel, in perioada 1-3 mai aproximativ 900 de politisti vor fi la datorie si vor fi angrenati in misiuni specifice in vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii si linistii publice, respectarea conditiilor impuse de ordonantele militare, inclusiv in ceea ce priveste masurile de distantare sociala dar si pentru cresterea sigurantei rutiere.

Totodata, vor fi efectuate actiuni cu efective marite in zonele publice, in parcuri si spatii de agrement dar si in cele identificate cu risc de producere a unor evenimente negative sau a faptelor de nerespectare a legislatiei privind starea de urgenta.

Apelați 112 – Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgentă – numai in cazuri de urgentă care necesita intervenția prompta a structurilor specializate pentru soluționarea acelui eveniment.

topul săptămânii