22.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Politistii „impanzesc” strazile din judet in perioada 1-3 mai

Politistii teleormaneni vor continua sa actioneze integrat, impreuna cu celelalte structuri teritoriale cu atributii in domneniul ordinii si sigurantei publice, pentru respectarea normelor legale privind starea de urgenta si pentru ca locuitorii judetului Teleorman sa petreaca aceste zile in siguranta.

Astfel, in perioada 1-3 mai aproximativ 900 de politisti vor fi la datorie si vor fi angrenati in misiuni specifice in vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii si linistii publice, respectarea conditiilor impuse de ordonantele militare, inclusiv in ceea ce priveste masurile de distantare sociala dar si pentru cresterea sigurantei rutiere.

Totodata, vor fi efectuate actiuni cu efective marite in zonele publice, in parcuri si spatii de agrement dar si in cele identificate cu risc de producere a unor evenimente negative sau a faptelor de nerespectare a legislatiei privind starea de urgenta.

Apelați 112 – Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgentă – numai in cazuri de urgentă care necesita intervenția prompta a structurilor specializate pentru soluționarea acelui eveniment.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE