joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

ALERTĂ! 24 de cazuri de infecție cu COVID-19 în Teleorman

3.183 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) au fost înregistrate la nivel national până vineri, 3 aprilie, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit sursei citate, la nivelul județului Teleorman au fost diagnosticate 24 de cazuri de infecție cu COVID-19.

De menționat ar fi că cele 24 persoane au toate domiciliul din cartea de indentitate pe Teleorman, însă nu toate locuiesc în județ și nici nu au fost confirmate în județ.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 283 au fost declarate vindecate și externate din unitățile spitalicești, în timp ce alte 116 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin și Mureș, au decedat.

Joi, 2 aprilie, a fost înregistrat primul deces provocat de coronavirus la nivelul județului Teleorman, în cazul unui bărbat de 42 de ani, din Roșiorii de Vede, care avea condiții medicale preexinstente – diabet zaharat, boală renală și obezitate.

Acesta se întorsese recent din Anglia și s-a prezentat la Spitalul Municipal Caritas când a început să se simtă rău. Ulterior, a fost transăportat la Spitalul Victor Babeș din București, unde a și decedat.

topul săptămânii