18.2 C
Alexandria
joi, iulie 7, 2022

BREAKING-Fiica bătrânei confirmate cu COVID-19 la finalul săptămânii trecute are coronavirus

Un nou caz de infecție cu noul coronavirus a fost confirmat la nivelul județului Teleorman, pacientul fiind transportat de un echipaj specializat al ISU Teleorman la un spital suport COVID pozitiv din București.

Potrivit unor surse, este vorba despre fiica bătrânei confirmate cu COVID-19 la finalul săptămânii trecute. Femeia era in izolare la domiciliu, iar astăzi a primit rezultatul testului, unul pozitiv.

DSP va demara o anchetă epidemiologică și în acest caz, pentru a identifica persoanele cu care femeia a intrat în contact și cărora le-ar mai fi putut transmite virusul.

Surse din rândul cadrelor medicale susțineau, după confirmarea bătrânei cu coronavirus, la finalul săptămânii trecute, că potrivit declarațiilor acesteia, nu a avut contact direct decât cu sora sa, de la Țigănești, confirmată și ea cu coronavirus după câteva zile.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE