20.1 C
Alexandria
luni, octombrie 2, 2023

BREAKING-Fiica bătrânei confirmate cu COVID-19 la finalul săptămânii trecute are coronavirus

Un nou caz de infecție cu noul coronavirus a fost confirmat la nivelul județului Teleorman, pacientul fiind transportat de un echipaj specializat al ISU Teleorman la un spital suport COVID pozitiv din București.

Potrivit unor surse, este vorba despre fiica bătrânei confirmate cu COVID-19 la finalul săptămânii trecute. Femeia era in izolare la domiciliu, iar astăzi a primit rezultatul testului, unul pozitiv.

DSP va demara o anchetă epidemiologică și în acest caz, pentru a identifica persoanele cu care femeia a intrat în contact și cărora le-ar mai fi putut transmite virusul.

Surse din rândul cadrelor medicale susțineau, după confirmarea bătrânei cu coronavirus, la finalul săptămânii trecute, că potrivit declarațiilor acesteia, nu a avut contact direct decât cu sora sa, de la Țigănești, confirmată și ea cu coronavirus după câteva zile.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE