22.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Alertă maximă! Coronavirusul face ravagii în Poliția din Teleorman!

Un al doilea polițist din cadrul Poliției Municipale Alexandria a fost internat, astăzi, la Spitalul Municipal Caritas din Roșiorii de Vede pentru că prezintă simptome de infectare cu coronavirus.

Virusul a afectat și Inspectoratul de Jandarmi Teleorman, după ce purtătorul de cuvânt al instituției a fost diagnosticat, tot astăzi, cu Covid-19. Acesta este și el internat la Spitalul din Roșiorii de Vede și este supravegheat de medici.

Potrivit unor surse, jandarmul a intrat în contact cu mai mulți polițiști de la IPJ Teleorman, așa că DSP a demarat o anchetă epidemiologică. În urma acesteia, 12 polițiști de la Poliția Județeană, contacți ai jandarmului, au fost testați și au primit recomandarea de a se autoizola la domiciliu. Polițiștii așteaptă rezultatul testelor Covid-19 pentru a afla dacă au fost infectați.

DSP Teleorman tratează situația îmbolnăvirilor din Poliție cu dublă măsură și pare a fi pentru unii mumă, pentru alții ciumă.

Și spunem acest lucru pentru că, dacă în cazul angajaților IPJ s-a demarat imediat ancheta epidemiologică și oamenii au fost testați rapid, la Municipală lucrurile nu stau deloc așa. Niciun polițist din instituție nu a fost testat până acum, chiar dacă un coleg de-al lor s-a îmbolnăvit deja, iar al doilea prezintă simptome de boală.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE