21.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Alertă maximă! Coronavirusul face ravagii în Poliția din Teleorman!

Un al doilea polițist din cadrul Poliției Municipale Alexandria a fost internat, astăzi, la Spitalul Municipal Caritas din Roșiorii de Vede pentru că prezintă simptome de infectare cu coronavirus.

Virusul a afectat și Inspectoratul de Jandarmi Teleorman, după ce purtătorul de cuvânt al instituției a fost diagnosticat, tot astăzi, cu Covid-19. Acesta este și el internat la Spitalul din Roșiorii de Vede și este supravegheat de medici.

Potrivit unor surse, jandarmul a intrat în contact cu mai mulți polițiști de la IPJ Teleorman, așa că DSP a demarat o anchetă epidemiologică. În urma acesteia, 12 polițiști de la Poliția Județeană, contacți ai jandarmului, au fost testați și au primit recomandarea de a se autoizola la domiciliu. Polițiștii așteaptă rezultatul testelor Covid-19 pentru a afla dacă au fost infectați.

DSP Teleorman tratează situația îmbolnăvirilor din Poliție cu dublă măsură și pare a fi pentru unii mumă, pentru alții ciumă.

Și spunem acest lucru pentru că, dacă în cazul angajaților IPJ s-a demarat imediat ancheta epidemiologică și oamenii au fost testați rapid, la Municipală lucrurile nu stau deloc așa. Niciun polițist din instituție nu a fost testat până acum, chiar dacă un coleg de-al lor s-a îmbolnăvit deja, iar al doilea prezintă simptome de boală.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE