-1 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

ALEXANDRIA: „Coeficientul de neinchidere” partea a doua.

O Teava de apa sparta a blocat doua strazi intens circulate din Alexandria.

Dupa ce o teava de apa s-a spat aseara in parcul central, astazi a venit randul unei tevi de distributie a apei potabile sa se sparga pe o artera circulata a Alexandriei.

Autoritatile au fost alertate dupa ce pur si simplu a inceput sa tasneasca apa din asfalt.

Muncitorii din echipa de interventie ApaServ ajunsi de urgenta la fata locului si-au pus mainile in cap: avaria a inundat solul din zona , este la cativa metri adancime si inca nu a fost depistata, ceea ce va face ca interventia sa dureze cel putin pana la zi.

Strada Alexandru Ghica este blocata intre strazile 1907 si Dr Stanca, iar Dr Stanca intre Cuza Voda si Alexandru Ghica, pentru ca avaria este fix la intersectia „din curba”, unde Ghica devine Dr Stanca.

Ne intrebam asadar daca aceasta este Alexandria europeana cu care defileaza primarul „hastagist” Dragusin, si ne bucuram totodata ca nu a apucat sa fie asfaltata strada sau ca avaria nu s-a intamplat pe o strada proaspat asfaltata, cum nu este insa exclus sa se intample avand in vedere vechimea retelei de tevi din oras

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE