28.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

ALEXANDRIA: „Coeficientul de neinchidere” partea a doua.

O Teava de apa sparta a blocat doua strazi intens circulate din Alexandria.

Dupa ce o teava de apa s-a spat aseara in parcul central, astazi a venit randul unei tevi de distributie a apei potabile sa se sparga pe o artera circulata a Alexandriei.

Autoritatile au fost alertate dupa ce pur si simplu a inceput sa tasneasca apa din asfalt.

Muncitorii din echipa de interventie ApaServ ajunsi de urgenta la fata locului si-au pus mainile in cap: avaria a inundat solul din zona , este la cativa metri adancime si inca nu a fost depistata, ceea ce va face ca interventia sa dureze cel putin pana la zi.

Strada Alexandru Ghica este blocata intre strazile 1907 si Dr Stanca, iar Dr Stanca intre Cuza Voda si Alexandru Ghica, pentru ca avaria este fix la intersectia „din curba”, unde Ghica devine Dr Stanca.

Ne intrebam asadar daca aceasta este Alexandria europeana cu care defileaza primarul „hastagist” Dragusin, si ne bucuram totodata ca nu a apucat sa fie asfaltata strada sau ca avaria nu s-a intamplat pe o strada proaspat asfaltata, cum nu este insa exclus sa se intample avand in vedere vechimea retelei de tevi din oras

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE