marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Alexandria: Doi tineri au ajuns la spital in urma unui accident de motocicleta

Doi tineri, ambii în vârstă de 24 de ani, au ajuns la Spitalul de Urgență din Alexandria, din cauza unui bărbat de 72 de ani, conducător al unui autovehicul.

Din primele cercetări, bărbatul vinovat de producerea accidentului se deplasa pe strada Cuza Vodă și nu ar fi acordat prioritate de trecere motociclistului ce venea pe strada dr. Stâncă, drum cu prioritate.

În urma impactului destul de violent, motociclistul și un alt pasager au ajuns la Spitalul de Urgență din Alexandria, fiind diagnosticați cu traumatism abdominal și traumatism la membrele superioare și inferioare.

În cumplitul eveniment rutier a avut de suferit și neglijentul conducătoar auto. Bărbatul a fost diagnosticat cu epistaxis (hemoragie nazală), fiind și el transpostat la UPU Alexandria.

Din primele cercetări, soferul în vârstă de 72 de ani ar fi intrat în intersecție fără să se asigure, moment în care a lovit motocicleta, condusă regulamentar. În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii