miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

CANDIDAȚII ALIANȚEI USR PLUS LA PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI ALEXANDRIA ȘI-AU DEPUS DOSARELE DE CANDIDATURĂ

În cursul zilei de duminică, a avut loc depunerea dosarelor de candidatură ale alianței USR PLUS la Primăria și consiliului local al Municipiului Alexandria. 

Pentru Primăria Municipiului Alexandria, propunerea USR PLUS este Sorin Sferle, de meserie inginer fizician, cu o experiență de peste 25 de ani în domenii precum managementul proiectelor europene, atragerea de fonduri și investiții și  managementul resurselor umane.

În această perioadă, Sorin Sferle a reușit să gestioneze  proiecte de o valoare totală de peste 20 milioane de euro, care au contribuit, în mod indirect, la dezvoltarea orașului și a cetățenilor acestuia.

„Cei care mă cunosc știu că o astfel de funcție nu era ceva ce mi-aș fi dorit în trecut, însă, în același timp, am realizat că șansa cea mai bună pentru o schimbare a comunității în care trăiesc este să îmi asum eu însumi o responsabilitate pentru care mă simt pregătit” a declarat într-o postare pe pagina personală de Facebook, candidatul USR PLUS la Primăria Alexandria, Sorin Sferle.

În ceea ce privește candidații la consiliul local al municipiului Alexandria, Alianța USR PLUS propune persoane cu experiență în diferite domenii de activitate, precum managementul proiectelor, inginerie, consultanță juridică sau economie.

Primele două poziții de pe lista de candidați ai Alianței sunt ocupate de Valentin Celestin Bunea, de profesie economist, urmat de candidatul Alianței la Primăria Alexandria, Sorin Sferle, de profesie inginer fizician.

Lista candidaților este completată de Frumosu Ilie – tehnician, Ene Alexandru – electronist, Bene Florin Marian – prelucrator aschiere, Barbu Liviu – specialist în științe politice, Cofaru Mirela – inginer, Dragodan Ionuț-Cătălin – inginer, Stoicescu Marius – inginer, Vlad Cezar – inginer, Drăgșan Florian – consilier juridic și Cristina Dan – muncitor întreținere.

topul săptămânii