7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

CANDIDAȚII ALIANȚEI USR PLUS LA PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI ALEXANDRIA ȘI-AU DEPUS DOSARELE DE CANDIDATURĂ

În cursul zilei de duminică, a avut loc depunerea dosarelor de candidatură ale alianței USR PLUS la Primăria și consiliului local al Municipiului Alexandria. 

Pentru Primăria Municipiului Alexandria, propunerea USR PLUS este Sorin Sferle, de meserie inginer fizician, cu o experiență de peste 25 de ani în domenii precum managementul proiectelor europene, atragerea de fonduri și investiții și  managementul resurselor umane.

În această perioadă, Sorin Sferle a reușit să gestioneze  proiecte de o valoare totală de peste 20 milioane de euro, care au contribuit, în mod indirect, la dezvoltarea orașului și a cetățenilor acestuia.

„Cei care mă cunosc știu că o astfel de funcție nu era ceva ce mi-aș fi dorit în trecut, însă, în același timp, am realizat că șansa cea mai bună pentru o schimbare a comunității în care trăiesc este să îmi asum eu însumi o responsabilitate pentru care mă simt pregătit” a declarat într-o postare pe pagina personală de Facebook, candidatul USR PLUS la Primăria Alexandria, Sorin Sferle.

În ceea ce privește candidații la consiliul local al municipiului Alexandria, Alianța USR PLUS propune persoane cu experiență în diferite domenii de activitate, precum managementul proiectelor, inginerie, consultanță juridică sau economie.

Primele două poziții de pe lista de candidați ai Alianței sunt ocupate de Valentin Celestin Bunea, de profesie economist, urmat de candidatul Alianței la Primăria Alexandria, Sorin Sferle, de profesie inginer fizician.

Lista candidaților este completată de Frumosu Ilie – tehnician, Ene Alexandru – electronist, Bene Florin Marian – prelucrator aschiere, Barbu Liviu – specialist în științe politice, Cofaru Mirela – inginer, Dragodan Ionuț-Cătălin – inginer, Stoicescu Marius – inginer, Vlad Cezar – inginer, Drăgșan Florian – consilier juridic și Cristina Dan – muncitor întreținere.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE