8,046FaniÎmi place
10 C
Alexandria
8,046FaniÎmi place

CANDIDAȚII ALIANȚEI USR PLUS LA PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI ALEXANDRIA ȘI-AU DEPUS DOSARELE DE CANDIDATURĂ

De interes

EXCLUSIV IMPACTNEWS24: Momentul impactului care a dus la carambolul de pe E70...

Momentul impactului care a dus la carambolul de pe E70 din aceasta seara. Puteti observa cum s-a produs accidentul...

Continua seria abuzurilor: Gafa dupa gafa a jandarmilor din Alexandria, dupa ce...

Daca in urma cu o saptamana, o tanara a fost amendata pentru ca, conform procesului verbal, se afla luni,...

Accident rutier în Tătărăștii de jos.Un tânăr de 25 ani,a plonjat cu...

Grav accident de circulaţie pe raza localității Slăvești, comuna Tătărăștii de jos. Un tânăr de 25 ani,...

În cursul zilei de duminică, a avut loc depunerea dosarelor de candidatură ale alianței USR PLUS la Primăria și consiliului local al Municipiului Alexandria. 

Pentru Primăria Municipiului Alexandria, propunerea USR PLUS este Sorin Sferle, de meserie inginer fizician, cu o experiență de peste 25 de ani în domenii precum managementul proiectelor europene, atragerea de fonduri și investiții și  managementul resurselor umane.

În această perioadă, Sorin Sferle a reușit să gestioneze  proiecte de o valoare totală de peste 20 milioane de euro, care au contribuit, în mod indirect, la dezvoltarea orașului și a cetățenilor acestuia.

„Cei care mă cunosc știu că o astfel de funcție nu era ceva ce mi-aș fi dorit în trecut, însă, în același timp, am realizat că șansa cea mai bună pentru o schimbare a comunității în care trăiesc este să îmi asum eu însumi o responsabilitate pentru care mă simt pregătit” a declarat într-o postare pe pagina personală de Facebook, candidatul USR PLUS la Primăria Alexandria, Sorin Sferle.

În ceea ce privește candidații la consiliul local al municipiului Alexandria, Alianța USR PLUS propune persoane cu experiență în diferite domenii de activitate, precum managementul proiectelor, inginerie, consultanță juridică sau economie.

Primele două poziții de pe lista de candidați ai Alianței sunt ocupate de Valentin Celestin Bunea, de profesie economist, urmat de candidatul Alianței la Primăria Alexandria, Sorin Sferle, de profesie inginer fizician.

Lista candidaților este completată de Frumosu Ilie – tehnician, Ene Alexandru – electronist, Bene Florin Marian – prelucrator aschiere, Barbu Liviu – specialist în științe politice, Cofaru Mirela – inginer, Dragodan Ionuț-Cătălin – inginer, Stoicescu Marius – inginer, Vlad Cezar – inginer, Drăgșan Florian – consilier juridic și Cristina Dan – muncitor întreținere.

Alexandria
cer senin
10 ° C
10 °
10 °
44 %
1.8kmh
0 %
Dum
9 °
lun
18 °
mar
20 °
mie
12 °
joi
10 °

Accident rutier în Tătărăștii de jos.Un tânăr de 25 ani,a plonjat cu mașina în râul Teleormanul

Grav accident de circulaţie pe raza localității Slăvești, comuna Tătărăștii de jos. Un tânăr de 25 ani, a plonjat cu un autoturism marca...

Covid 19

Romania
1,006,167
Cazuri confirmate
Updated on April 11, 2021 7:17 pm
74,373
Cazuri active
Updated on April 11, 2021 7:17 pm
25,135
Decese
Updated on April 11, 2021 7:17 pm

Alte articole