marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Barbat omorat de cupa unui excavator, în localitatea Peretu

Un bărbat din Peretu, strivit de cupa unui excavator. Omul lucra “la negru” și se ocupa de curățenia spațiului în care funcționa firma.

Un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul în localitatea Peretu, nu a avut nicio șansă de supraviețuire după ce a fost lovit de cupa unui buldoexcavator, ce cântărea aproape o tonă.

Tragicul eveniment a avut loc în curtea unei societăți comerciale de pe raza localității, firmă ce are ca principal domeniu de activitate vânzarea materialelor de construcții.

Incidentul a fost anunțat la 112, iar la fața locului a fost trimis un echipaj medical.Avea leziuni incompatibile cu viața, iar medicii nu putut face altceva decât să constate decesul.

Din primele informații, bărbatul a fost strivit sub cupa utilajului, cel mai probabil în urma unei manevre efectuată greșit de către conducătorul excavatorului.

Pe fir au intrat și inspectorii ITM Teleorman. Conform unor surse din instituție, din primele cercetări a reieșit că victima lucra fără forme legale și se ocupa de curățenia curții spațiului comercial.

Atât ITM Teleorman cât și polițiștii efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care perețeanul și-a pierdut viața. În cauză, oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii