joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Alexandria: Femeie reținută pentru contrabandă cu țigări

8 percheziții domiciliare au avut loc pe raza județului Teleorman. Au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere emise pe numele unor persoane cercetate în cadrul mai multor dosare penale ce vizează săvârșirea de infracțiuni de natură economică, privind regimul armelor și munițiilor și pe linie de investigații criminale.

În urma perchezițiilor efectuate au fost confiscate 34.324 de țigarete provenite din contrabandă, telefoane mobile folosite în activitatea infracțională și au fost indisponibilizate bunuri a căror valoare depășește 40.000 de lei.

Față de o femeie în vârstă de 59 de ani, din municipiul Alexandria, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă asimilată, fiind dispusă măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.

Din probatoriul administrat a rezultat că, împreună cu alte două persoane, în perioada iunie – noiembrie 2020, aceasta a deținut și comercializat, la domiciliu și la punctul de lucru al unei societăți comerciale, țigarete provenite din contrabandă, cunoscând acest aspect.

topul săptămânii