5,519FaniÎmi place
5.3 C
Alexandria
29 nov. 2020
5,519FaniÎmi place

Coșul de fum continuă să facă pagube

De interes

Costel Barbu: „Guvernul Orban alocă fonduri de dezvoltare pentru Turnu Măgurele!’

Ca secretar general adjunct în Guvernul României și candidat din partea PNL Teleorman la #CameraDeputaților, am luptat și voi...

Samuel Calotă: „Pribegi prin lume, pentru o pâine albă, dar amară!”

Probabil că nu există familie din Teleorman care să nu aibă pe cineva la muncă în străinătate. Fiecare dintre noi...

Când PNL dă „acoperitoarea de față” jos, vedem doar PD-L! Cinism...

Mădălin Borș (PSD), candidat pentru postul de deputat în Camera Deputaților în județul Teleorman, a criticat dur măsura păstrării...

Azi-noapte, la ora 02.53, pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Nenciulești.


Incendiul, care se manifesta generalizat la acoperișul casei, pe aproape 60 mp, la depozitul de cereale, în care se aflau cca. 650 kg de grâu și 500 kg de porumb, la un panou solar și la elementele din plastic de pe partea stângă ale unui autoturism parcat în imediata apropiere, a fost localizat rapid în limitele găsite și stins în totalitate după aproximativ două ore și jumătate.


Pagubele au fost estimate la suma de 30000 de lei, iar valoarea bunurilor salvate la peste 90000 de lei, reprezentând restul casei de locuit, autoturismul și celelalte anexe gospodărești.
Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum deteriorat care a permis scânteilor să ajungă pe materialele textile din podul locuinței.

A lăsat aparatul de gătit nesupravegheat

Ieri, aproape de ora prânzului, la 11.55, o persoană din localitatea Drăcșănei a lăsat nesupravegheat aragazul pornit, acest lucru putând să o lase fără agoniseala de o viață, prin distrugerea întregii locuințe.


Din fericire, pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede au ajuns rapid la locul evenimentului și au reușit să limiteze pagubele la o anexă gospodărească, formată din două camere, salvând astfel casa de locuit.
Pagubele, reprezentând aparatul de gătit, o butelie, articole de îmbrăcăminte, mobilierul din cele două încăperi și acoperișul anexei pe cca. 20 mp, au fost estimate la suma de 10000 de lei, în timp ce valoare bunurilor salvate a fost apreciată la peste 20000 de lei.
La această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă a incendiului – utilizarea unui mijloc de încălzire cu improvizaţii

Pompierii militari alexăndrineni au intervenit azi-noapte, în jurul orei 22.55, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din municipiul Alexandria.
Focul, care se manifesta la aproximativ 200 kg de lemne, deșeuri și carton pesat, a fost stins în mai puțin de 30 de minute, în limitele găsite.
Pagubele au fost estimate la suma de 200 de lei, iar valoarea bunurilor salvate, reprezentând casa de locuit, la aproximativ 250000 de lei.
Cauza probabilă a acestui eveniment a fost folosirea unui mijloc de încălzire cu improvizații.

Comandat de PRO România Teleorman, CMF 11200008

Moarte suspectă în cazul unui bărbat din Mârzănești.

Un bărbat de aproximativ 60 de ani, din localitatea Mârzănești, a fost găsit fără suflare în propria-i casă. Potrivit declarațiilor vecinilor, omul nu a...

Alte articole