7,150FaniÎmi place
16.8 C
Alexandria
7,150FaniÎmi place

Coșul de fum continuă să facă pagube

De interes

După 30 de ani, Policlinica din Alexandria va fi reabilitată! Senatorul ...

După 30 de ani în care nu s-a investit nimic concret în Policlinica din Alexandria, am reușit să obțin...

Opt poliţişti din Capitală au fost reţinuţi după ce au torturat doi...

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, miercuri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de...

Se schimbă statutul prefecților și al subprefecților

Miercuri, 3 martie, prefectul si subprefectul de Teleorman au fost eliberați din funcții, conform actului normativ care a intrat...

Azi-noapte, la ora 02.53, pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Nenciulești.


Incendiul, care se manifesta generalizat la acoperișul casei, pe aproape 60 mp, la depozitul de cereale, în care se aflau cca. 650 kg de grâu și 500 kg de porumb, la un panou solar și la elementele din plastic de pe partea stângă ale unui autoturism parcat în imediata apropiere, a fost localizat rapid în limitele găsite și stins în totalitate după aproximativ două ore și jumătate.


Pagubele au fost estimate la suma de 30000 de lei, iar valoarea bunurilor salvate la peste 90000 de lei, reprezentând restul casei de locuit, autoturismul și celelalte anexe gospodărești.
Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum deteriorat care a permis scânteilor să ajungă pe materialele textile din podul locuinței.

A lăsat aparatul de gătit nesupravegheat

Ieri, aproape de ora prânzului, la 11.55, o persoană din localitatea Drăcșănei a lăsat nesupravegheat aragazul pornit, acest lucru putând să o lase fără agoniseala de o viață, prin distrugerea întregii locuințe.


Din fericire, pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede au ajuns rapid la locul evenimentului și au reușit să limiteze pagubele la o anexă gospodărească, formată din două camere, salvând astfel casa de locuit.
Pagubele, reprezentând aparatul de gătit, o butelie, articole de îmbrăcăminte, mobilierul din cele două încăperi și acoperișul anexei pe cca. 20 mp, au fost estimate la suma de 10000 de lei, în timp ce valoare bunurilor salvate a fost apreciată la peste 20000 de lei.
La această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă a incendiului – utilizarea unui mijloc de încălzire cu improvizaţii

Pompierii militari alexăndrineni au intervenit azi-noapte, în jurul orei 22.55, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din municipiul Alexandria.
Focul, care se manifesta la aproximativ 200 kg de lemne, deșeuri și carton pesat, a fost stins în mai puțin de 30 de minute, în limitele găsite.
Pagubele au fost estimate la suma de 200 de lei, iar valoarea bunurilor salvate, reprezentând casa de locuit, la aproximativ 250000 de lei.
Cauza probabilă a acestui eveniment a fost folosirea unui mijloc de încălzire cu improvizații.

Alexandria
cer senin
16.8 ° C
18.9 °
15 °
36 %
5.7kmh
0 %
vin
18 °
sâm
9 °
Dum
8 °
lun
12 °
mar
8 °

Accident cu ambulanta la Orbeasca de jos.

Un nou accident pe Drumul Judetean 504, de data aceasta in care a fost implicata o ambulanta aflata in misiune. Autospeciala transporta un copil...

Covid 19

Romania
816,589
Cazuri confirmate
Updated on March 5, 2021 10:06 am
46,232
Cazuri active
Updated on March 5, 2021 10:06 am
20,684
Decese
Updated on March 5, 2021 10:06 am

Alte articole