27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Alexandria – Noi platforme de colectare a deșeurilor menajere

Municipalitatea alexăndreană anunță că se lucrează la amenajarea platformei de colectare a deșeurilor menajere din zona Colegiului Național Pedagogic “Mircea Scarlat” și, potrivit calendarului, urmează zona Bl. ANL – Muzeul Județean, precum și zona Bl. 203.

“Continuăm lucrările de modernizare la platformele de colectare deșeuri menajare – iluminat, apă, canalizare, acces cu cartelă, supraveghere video. Lucrăm acum pe Str. I. Creangă la platforma de la Colegiul Național Pedagogic. Urmează: Zona Bl. ANL – Muzeul Județean; Zona Bl. 203”, a transmis primarul Alexandriei Victor Drăgușin.

Până în prezent, au fost deja modernizate zona Bl. F3; zona Bl. BM1; zona Bl. L – Bl. K (Str. Carpați); zona Bl. 500 – Piața PECO; zona Bl. G – Bl. K – Bl. L (Str. Carpați); zona Bl. V 10; zona Bl. V6; Piața Centrală, arată sursa citată.

Prin amenajarea platformelor se urmărește eliminarea deșeurilor necontrolate care sunt aduse din zonele de la case sau din comunele învecinate.

Ulterior finalizării lucrărilor de amenajare, sunt amplasate camere video de supraveghere pentru identificarea și sancționarea persoanelor care aruncă necontrolat deșeuri sau vandalizează locurile amenajate.

Mai mult, platformele funcționează pe bază de cartele de acces care sunt puse la dispoziția persoanelor numai în situația în care au contract valabil încheiat cu operatorul serviciilor de salubrizare.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE