5,513FaniÎmi place
5.1 C
Alexandria
24 nov. 2020
5,513FaniÎmi place

Alexandria, oras de tip smartcity, unde stilul Eco-Bio depaseste limitele din ROmania

De interes

Comunicat de presă! Guvernul se pregătește de primirea și distribuirea primelor doze...

Încă o veste bună! Guvernul PNL se pregătește de primirea și distribuirea primelor doze de vaccin Guvernul PNL are pregătită strategia de vaccinare a populației, care se va face conform priorităților deja stabilite. Astfel, în următoarele luni vor fi vaccinați medicii...

FURATI DE LA ITALIENI! De ce să nu avem și noi, românii,...

În materialul precedent, am vorbit, în linii mari, despre resursele din gospodăria țăranului român și fructificarea lor pe piața...

Grav accident pe raza localității Islaz

UPDATE :  Bărbatul de 44 de ani rănit marţi după-amiază în accidentul rutier care a avut loc pe raza localității...

Alexandria, capitala judetului Teleorman, nu se poate mandri cu multe. Este un oras cu populatie imbatranita, din care tinerii cam pleaca dupa varsta majoratului, multi nu se mai intorc decat o data sau de doua ori pe an, sa isi vada parintii. Altii, nu mai revin niciodata. Nu putem imputa asta in integralitate conducerii locale, pentru ca Teleormanul o duce prost cu totul, nu doar in Alexandria.Este polul saraciei din Romania, conform datelor publice prezentate de INS.

Insa Alexandria se poate lauda ca este un oras verde. Chiar daca municipalitatea a cam taiat din copaci si a betonat spatiile verzi pentru a face loc parcarilor cu plata, ideea de oras ecologic ramane:

Cetatenii responsabili au aflat ca particulele autovehiculelor pe combustibil diesel sunt nocive, si se deplaseaza cu caruta, dintr-un capat in altul al orasului.Chiar daca esti in buricul centrului, nu este o rusine aici sa ai un singur cal putere. Din contra, ai loc de conste atat pe trotuar, cat si in parcarile cu copertine realizate de primarie.

Animalele sunt crescute ca pe vremuri, hranite bio chiar din panselutele si iarba udate de municipalitate.

Alexandria, oras de tip smartcity, unde stilul Eco-Bio depaseste limitele din ROmania

Singurul punct negativ il dam pentru masina pe carbuni a Primariei care uda florile si produce un fum de nedescris, insa acest lucru poate fi trecut cu vederea cat timp politistii locali din Alexandria au fost dotati cu trotinete electrice pentru a prinde orice infractor periculos poate aduce atingere imaginii orasului Verde.

Chiar si dejectiile produse de caluti nu par sa deranjeze autoritatile locale, cat este bine stiut ca pot fi utilizate ca ingrasamant natural pentru copaceii din fata Primariei. Alexandria, oras Eco, Bio, oras Verde.

#asaSuntemNoi #AlexandriaReala

Comandat de PRO România Teleorman, CMF 11200008

Grav accident pe raza localității Islaz

UPDATE :  Bărbatul de 44 de ani rănit marţi după-amiază în accidentul rutier care a avut loc pe raza localității Islaz,  şi care a fost...

Alte articole