1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Alexandria, oras de tip smartcity, unde stilul Eco-Bio depaseste limitele din ROmania

Alexandria, capitala judetului Teleorman, nu se poate mandri cu multe. Este un oras cu populatie imbatranita, din care tinerii cam pleaca dupa varsta majoratului, multi nu se mai intorc decat o data sau de doua ori pe an, sa isi vada parintii. Altii, nu mai revin niciodata. Nu putem imputa asta in integralitate conducerii locale, pentru ca Teleormanul o duce prost cu totul, nu doar in Alexandria.Este polul saraciei din Romania, conform datelor publice prezentate de INS.

Insa Alexandria se poate lauda ca este un oras verde. Chiar daca municipalitatea a cam taiat din copaci si a betonat spatiile verzi pentru a face loc parcarilor cu plata, ideea de oras ecologic ramane:

Cetatenii responsabili au aflat ca particulele autovehiculelor pe combustibil diesel sunt nocive, si se deplaseaza cu caruta, dintr-un capat in altul al orasului.Chiar daca esti in buricul centrului, nu este o rusine aici sa ai un singur cal putere. Din contra, ai loc de conste atat pe trotuar, cat si in parcarile cu copertine realizate de primarie.

Animalele sunt crescute ca pe vremuri, hranite bio chiar din panselutele si iarba udate de municipalitate.

Alexandria, oras de tip smartcity, unde stilul Eco-Bio depaseste limitele din ROmania

Singurul punct negativ il dam pentru masina pe carbuni a Primariei care uda florile si produce un fum de nedescris, insa acest lucru poate fi trecut cu vederea cat timp politistii locali din Alexandria au fost dotati cu trotinete electrice pentru a prinde orice infractor periculos poate aduce atingere imaginii orasului Verde.

Chiar si dejectiile produse de caluti nu par sa deranjeze autoritatile locale, cat este bine stiut ca pot fi utilizate ca ingrasamant natural pentru copaceii din fata Primariei. Alexandria, oras Eco, Bio, oras Verde.

#asaSuntemNoi #AlexandriaReala

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE