4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Alo, POLITIA? Trec gloante prin geamuri si pereti! „Nu va speriati, sunt doar ricosee, puteti pastra gloantele”

Alexandria, pericol de impuscare! Zilele trecute, in Alexandria au suierat gloantele. Unele au intrat prin geamurile caselor, altele peste cativa oameni aflati la munca.

Autoritatile incearca sa puna batista pe tambal.

La marginea Alexandriei, intr-un cartier rezidential „de fite” se afla un asa zis poligon de tragere, intr-o curte aflata intre vile, societati comerciale si complexul de agrement Strand Vedea, unde se afla si un teren de tenis si doua terenuri inchise de fotbal.

Poligonul apartine Clubului Scolar Sportiv Alexandria, si de cateva zile este folosit de politistii din Teleorman. Desi este omologat pentru a fi folosit, din el au mai „scapat cateva gloante”. Nu e nimic grav, spun reprezentatii politiei. Doar ca unele au ciuruit geamuri de locuinte, altele au suierat pe la urechile unor mecanici auto care lucreaza la un service.

„Este vorba de sedintele de sfarsit de an care (sic) le facem noi . Nu au sarit prin case, prin astea, a fost vorba de o sesizare pe 112, mai mult s-au speriat oamenii”, a declarat Șeful de serviciu al cabinetului IPJ ,Comisar șef de poliție Iulian ORBEȘTEANU.

Acesta adauga „Poligonul s-a modernizat, este sigur, au fost doar ceva incidente la inceput cu privire la ricoseuri. Este omologat de Federatia Romana de Tir, au fost intradevar scapari, si alea, ca n-au fost montate alea, au fost remediate, pentru ca a fost sesizare pe 112.”

In realitate insa, lucrurile sunt foarte grave, si doar o minune a facut sa nu existe victime.

Saptamana trecuta gloantele au suierat practic pe la urechea oamenilor. Unul s-a oprit la cativa centimetri de un mecanic auto care efectua un schimb de ulei la o masina aflata pe elevator, patrunzand prin peretele service-ului si oprindu-se fix in bara de sustinere a elevatorului auto.

Un altul a lovit geamul unei vile, si s-a oprit in peretele opus acestuia. Unul dintre gloante se afla si acum in interiorul service-ului, desi politia neaga ca s-ar fi intamplat acest lucru, ca au fost doar „cateva ricoseuri.” .

Si pe responsabilul de service l-a lovit amnezia, spunand ca s-a apelat serviciul de urgenta 112, doar ca „au auzit” niste zgomote.

Ne intrebam, insa, daca un poligon de TIR aflat intre vile, unitati comerciale si complex de agremet, omologat, „scapa” gloante in peretii si geamurile constructiilor din apropiere, cum este acesta omologat?

Si cum s-ar mai fi pus batista pe tambal daca unul dintre proiectile era cu cativa centimetri mai la stanga, or daca cineva s-ar fi aflat in calea acestora?

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE