duminică, mai 12, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Ambulanţa Teleorman face angajări. Opt posturi de asistent medical şi trei de medic vor fi scoase la concurs

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a opt funcţii contractuale de execuţie vacante.

Potrivit anunţului, vor fi scoase la concurs şase posturi de asistent medical debutant cu PL-Compartiment de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat (două posturi substaţia Turnu Măgurele şi patru posturi substaţia Roşiori de Vede) şi două de asistent medical principal cu PL-Compartiment de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat, la substaţiile din Videle şi Zimnicea.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 5 mai anul current, ora 12.00, iar informaţii spuplimentare se pot obţine de la sediul instituţiei, situate în municipiul Alexandria, Str. Libertăţii nr. 1, la numărul de telefon 0247/317.666 sau la adresa de e-mail: resurseumane@amb-tr.ro.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman va organiza concurs de recrutare şi pentru ocuparea a trei funcţii de medic, pe perioadă nedeterminată, şi anume: medic primar în specialitatea medicina de familie, Compartimentului de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat, medic specialist în specialitatea medicina de familie, Compartimentului de consultaţii de urgenţă şi transport sanitar neasistat şi medic specialist în specialitatea medicina de urgenţă, Compartimentului de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat.

topul săptămânii