vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Accident grav la ieșire din Alexandria, între un microbuz și un BMW. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Accident grav la ieșirea din Alexandria: un autoturism care circula pe acostament cu viteză a derapat și a intrat din plin într-un microbuz plin de pasageri. A fost activat planul roșu

„Drumul morții”, cum este denumit E70 pe segmentul care leagă Alexandria de București face noi victime.

Luni dimineață, un microbuz care efectua curse regulate Alexandria-Siliștea, plin cu pasageri, a fost izbit din plin și răstunat de un BMW care circula cu viteză mare, încercând să depășească prin partea dreaptă un camion, și a derapat pe acostament, chiar în dreptul unui semn „ATENȚIE PERICOL DE ACCIDENTE.”

Toate persoanele au fost ranite, călătorii au căzut claie peste grămadă după rastunarea microbuzului, iar șoferul BMW-ului a rămas încarcerat între fiarele mașinii făcute praf.

Circulația a fost complet blocată în zonă, iar la spital au ajuns 8 persoane, dintre cele 9 implicate. În microbuz se afla inclusiv un copil minor de nouă ani. Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați , având alcoolemie zero

Nu există zi fară accidente în Teleorman, iar pe E70 orice participant la trafic își riscă viața în fiecare zi, în special din cauza depășirilor periculoase și a comportamentului agresiv al multor șoferi.

topul săptămânii