Ambulanța Teleorman nu mai face față apelurilor. Întârzieri de peste 12 ore la suspecții de covid. Treisprezece ambulanțe adună rugină, stricate. Pacienții își înrăutățesc starea așteptând salvarea.
Smurdurile nu fac nici ele față. De fapt, nici nu prea sunt văzute la testări.
În Alexandria sunt bolnavi de covid care aștepta și o zi să fie testați, cararora le e rău, și la care nu vine nici salvarea SAJ, nici SMURD, de peste 11 ore.

La nivel declarativ, și purtătorul de cuvânt ISU(unde se subordonează și SMURD și SAJ ), și directoarea ambulanței Teleorman, se laudă că fac față. În realitate, sunt depășiți de situație, și nici măcar nu vor să recunoască, iar cei care au de suferit sunt bolnavii.
Dacă purtătorul de cuvânt al ISU se laudă cu 9 ambulanțe tip B2 – SMURD, dintre care 7 operative și 2 în rezervă, disponibile 24 de ore din 24, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), două microbuze de transport personal, 5 autospeciale de decontaminare și 5 autospeciale de primă intervenție și comandă (autoturisme) care să sprijine misiunile SAJ Teleorman pentru recoltarea probelor COVID-19, iar directoarea SAJ se laudă cu 48 de autoturisme în parcul auto și doar două nefuncționale, realitatea din teren este cu totul alta.

Conform unor surse bine informate din Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman, nu mai puțin de treisprezece ambulanțe sunt rable care adună rugină și nu pot merge, iar pacienții din Teleorman așteaptă și câte 12 ore până să fie testați de covid, în tot acest timp starea lor putându se agrava sau putând umbla liberi să răspândească virusul.

Iar directoarea SAJ refuză cu obstinenta ajutor din partea ambulanțelor private, spunând că face față.
Mirela Ciobanu, manager SAJ Teleorman, întrebată în vara de jurnaliștii ImpactNews24 dacă va face față valului 4 de covid din această toamna: „Am făcut față (nr-în valul 3), nu avem nevoie de ajutor, nu ne obligă nimeni”