joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Impact violent pe E70 „drumul morții”, între un Logan și un Renault

Impact violent pe E70 „drumul morții”, între un Logan și un Renault. De vină a fost un șofer începător care a intrat într-o depășire periculoasă.

Circulația a fost blocată,iar coloanele auto s-au întins pe mulți kilometri.

Cinci persoane au avut nevoie de îngriji medicale, în urma unui accident produs,cu puțin timp în urmă, pe Drumul European 70, între Văceni și Drăgănești Vlașca.

Mașinile s-au făcut praf.

În total, trei mașini au fost implicate, după ce Renaultul a încercat să depășească o dubă, fix în locul unde au mai avut loc accidente grave, ultimul fiind cu microbuzul cu bulgari care s-a răsturnat la începutul verii, toți ocupanții decedând pe loc. 

Acesta a surprins un Logan de culoare roșie care circula regulamentar, cu care s-a izbit frontal, lovind din impact și duba pe care încerca să o depășească.

E70, tronsonul care leagă București de Alexandria, este supranumit „drumul morții„, întrucât anual mulți oameni își pierd viață aici, și alți zeci rămân nenorociți pe viață, întrucât, deși este unul dintre cele mai circulate drumuri din țară, are doar o bandă pe sens, iar majoritatea accidentelor se petrec din cauza depășirilor neregulamentare.

topul săptămânii